دستور پخت دوکبوکی ادویه‌ دار

دوکبوکی یکی از مشهورترین غذاهای خیابانی کره است که اگر به کره سفر کرده باشید در هر جایی از خیابان‌های کره

توسط مدیر سایت در 9 شهریور 1402

دوکبوکی یکی از مشهورترین غذاهای خیابانی کره است که اگر به کره سفر کرده باشید در هر جایی از خیابان‌های کره این غذای مشهور را مشاهده خواهید کرد. این دوکبوکی که می‌خواهم در اینجا به شما آموزش دهم از یکی از بازارهای محلی مشهور کره‌ای است که توسط خانمی پخته می‌شود که دوکبوکی‌های این خانم بسیار مشهور هستند و برای خرید آن باید در صف طولانی بایستید. پس اگر می‌خواهید این دوکبوکی را خودتان در خانه تهیه کنید، با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه دوکبوکی

در طرز تهیه این دوکبوکی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 750 گرم کیک برنجی لوله‌ای شکل (می‌توانید کیک برنجی را خودتان در خانه تهیه کنید یا از فروشگاه‌ها بخرید، همچنین اگر از تخم‌مرغ آب‌پز و فیش کیک استفاده نمی‌کنید از کیک برنجی بیشتری استفاده کنید).
  • 4 فنجان آب
  • 7 عدد ماهی آنچوی خشک با اندازه متوسط (سر و دم ماهی جدا شود)
  • کلپ خشک شده 6 در 8 اینچی
  • 1/3 فنجان رب فلفل تند (قوچوجانگ)
  • یک قاشق غذاخوری گوچوگارو
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 3 عدد پیازچه
  • 2 عدد تخم‌مرغ آب‌پز سفت (اختیاری)
  • 350 گرم فیش کیک (اختیاری)

 

دستور تهیه

  1. آب، ماهی آنچوی خشک و کلپ خشک شده را به یک تابه اضافه کنید.
  2. زیر حرارت را روشن کنید و اجازه دهید مخلوط آب و ماهی‌ها با حرارت متوسط به بالا به مدت 15 دقیقه بجوشد. در تابه را نگذارید.
  3. در این مرحله از طرز تهیه دوکبوکی، گوچوجانگ (رب فلفل تند)، گوچوگارو و شکر را در ظرف کوچکی بریزید. آنچو و کلپ را از تابه بردارید و کیک برنجی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. سپس، پیازچه و فیش کیک و تخم‌مرغ‌های آب‌پز را اضافه کنید. آب دوکبوکی باید تقریباً به 2 و نیم فنجان برسد.
  4. با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا مواد به جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط بخار کند و کیک برنجی کاملاً نرم شود. سس دوکبوکی باید غلیظ شود. این مرحله از طرز تهیه دوکبوکی تقریباً 10 تا 15 دقیقه زمان نیاز دارد. اگر کیک برنجی به‌اندازه کافی نرم نشود، آب بیشتری اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کیک برنجی نرم شود. اگر از کیک برنجی تازه استفاده کنید، زمان پخت آن کمتر می‌شود. اگر از کیک برنجی منجمد استفاده می‌کنید، کیک برنجی‌ها را در آب سرد خیس کنید تا قبل از پخت نرم شود.
  5. دوکبوکی را از روی حرارت بردارید و داغ سرو کنید. اگر می‌خواهید دوکبوکی را بعداً میل کنید، می‌توانید آن را در یخچال بگذارید و زمان خوردن آن را گرم کنید. نگران هم نباشید این دوکبوکی اونقدر خوشمزه هست که ترجیح می‌دهید همان لحظه تمامش کنید.

طرز تهیه دوکبوکی کره ای آسان فقط در 15 دقیقه - آپ کوک